Maan●stonden

101

About

Maan●stonden 101 is een gratis webinar over de menstruatie. Vrouwen* menstrueren elke maand een aantal dagen. Of tenminste, in de ‘regel’. Qua tijd en energie kan dat tellen. Nochtans werd ons nooit geleerd hoe te bloeden en hangt er nog steeds een taboe rond het thema. Geen wonder dat vele vrouwen last hebben van cyclus gerelateerde symptomen. Ongemakken die meestal als normaal worden bestempeld. Iets wat erbij hoort, terwijl we verder moeten gaan met onze ‘business as usual’. Maar klopt dat wel allemaal? En hoeveel kracht zouden we niet winnen, als het anders kon? Wil je dat weten, schrijf je in voor het gratis webinar. 

 

Maan●stonden 101 biedt de handleiding tot het bloeden die we nooit hebben gekregen. Iets waar maandelijks zoveel tijd en energie naartoe gaat, daar kunnen we maar best het fijne van weten en een fijn gevoel bij hebben, niet?

Daarom verbindt deze online basiscursus westerse en oosterse, moderne en traditionele visies op zoek naar de positieve aspecten van de ‘regels’. We behandelen alle basisvragen:

Wat is menstruatie? Wat gebeurt er op fysiek en energetisch niveau? Is het normaal om pijn en ongemakken te hebben? Wat is normaal eigenlijk? Wat zijn de vier fasen in onze menstruele cyclus en hoe kunnen we onze levensstijl en onze agenda daarop afstemmen? Wat is de beste self-care tijdens het bloeden? Hoe kan jij zelf je cyclische balans verbeteren met voeding of een ritueel? 

Kortom, dit gratis webinar is voor alle vrouwen* die de maan(de)lijkse cyclus willen hanteren als een tool voor empowerment in plaats van een vloek.   

Deze cursus is een inleiding voor mensen die nog heel weinig afweten van de mesntruatie. De verdiepingsmodule volgt heel binnenkort.

 

Inschrijven

Ik wil me inschrijven voor Maan●stonden 101

Als je jouw gegevens hier invult krijg je een email met de link voor het gratis webinar Maan●stonden 101

GDPR

Als je de email niet vindt kijk eens in  >Alle mails / >Spam / >Reclame

Als je deze basiscursus hebt gevolgd, 

– heb je inzicht in wat menstrueren nu eigenlijk is

– weet je wat een cleanse is en hoe je dat bewust kan inzetten voor je          welzijn

– ken je self-care tips & tricks, want ja: self-care is het begin van alle          heling

– weet je dat je een cyclisch wezen bent 

– weet je dat moeilijke momenten voorbijgaan en zelfs voorspelbaar zijn 

– leer je hoe je je agenda beter kan invullen

– krijgt iets wat heel aanwezig is in je leven, een positieve waarde

– kan je een transformatieproces beginnen op jouw ritme en volgens jouw    natuur

– weet je hoe je gelukkiger en energieker door het leven kan gaan

– begin je blij uit te kijken naar je volgende bloeding 

– begin je te bouwen aan een vitaal en beweeglijk leven

– vermijd je ernstige symptomen tijdens de overgang

 

“Dankzij deze basiscursus weet ik hoe cyclisch alles is. Soms kan het leven zo lastig zijn… Maar te weten dat mijn vrouwelijke natuur cyclisch is, is gewoon geruststellend. Waar ik vroeger dacht: ‘hier geraak ik niet uit’ of ‘dit is het einde’, denk ik nu: ‘hier kan ik iets aan veranderen’ en ‘over een paar dagen is mijn energie anders’.”

K. Van den Meerschaute

Er zijn zoveel dingen die we vergeten zijn over “vrouw zijn” omdat onze moeders het niet kenden en het dus niet doorgegeven hebben. Mieke heeft sinds lang ontzettend veel kennis en ervaring opgebouwd. Ze blijft bijleren. Want het leerproces stopt nooit. Ze heeft vrouwen van alle leeftijden nog zoveel te bieden. Ik vertrouw haar en voel me veilig bij haar. Tot gauw weer, Mieke.”

A. De Kimpe

About me

I am Mieke, founder of Moving Inside Moving Insight. I am an intuitive coach and healer. It is my mission to help WoMen find their essence, creativity and life force back. To support these transformational processes I am educated as Vaginal Steam Facilitator, Moon Mother and Womb Awakening Practitioner; Conscious Dance Facilitator and Shamanic Counselor. 

Door verbinding te maken met onze cyclische natuur kunnen we het vrouwelijke opnieuw definiëren van binnenuit. Dit is een van de mooiste geschenken die we onszelf en onze wereld kunnen geven.

- Moving Inside Moving Insight -