FeMale Soul Healing

Over

De Female Soul Healing (FSH) is een uitbreiding op de Womb Healing. Het balanceert de vier archetypes die gelinkt zijn aan onze vrouwelijke cyclus en aan de innerlijke seizoen van ons leven.

De Female Soul Healing (FSH) is een uitbreiding op de Womb Healing. Het balanceert de vier archetypes die gelinkt zijn aan onze vrouwelijke cyclus en aan de innerlijke seizoen van ons leven. In tegenstelling tot de Womb Healing gebeurt deze harmonisatie niet alleen op de womb, maar in de drie energiecentra van de vrouw. De heling omvat het derde oog en de hypofyse en ondersteunt zo ook de hormonale cyclus en opent het spirituele bewustzijn. De FSH heelt ook het hart en issues van vertrouwen, liefde, geven en ontvangen. De FSH werkt ten slotte in op de baarmoeder en de fysieke, emotionele en energetische patronen die we vasthouden rond onze heup en buik. 

De Female Soul Healing harmoniseert de vier archetypes van de menstruele cyclus of van ons leven in het algemeen. Zo kunnen we een complete vrouw zijn met waardering voor elk van de seizoenen in ons leven. De heling is voor alle vrouwen, ook zonder cyclus, of zonder baarmoeder.

Maak een afspraak voor een individuele sessie via telefoon of email: 
+32 486 275 193
movinginside2017@gmail.com

Maak een afspraak voor een individuele sessie via telefoon of email: +32 486 275 193
movinginside2017@gmail.com

Boek je graag een individuele sessie?

Wil je deelnemen aan een event?

Heb je nog vragen of opmerkingen stuur gerust een mailtje.

15 + 13 =

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en avonturen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

 

Moving Inside, Leuvenselaan 475, 3300 Tienen, Belgium, +32 486 275 193