Womb Blessing®

over

De Womb Blessing® geeft je een onstuitbare stimulans om te leven volgens jouw unieke vrouwelijke essentie. De zegening is in het leven geroepen door Miranda Gray, internationaal gerenommeerde healer, auteur en teacher op het vlak van het ontwaken van vrouwelijke energie. De Womb Blessing is een mooi en bekrachtigend ritueel dat zelfgenezende krachten activeert. Het bevestigt onze vrouwelijkheid en verstevigt het besef wie we werkelijk zijn. Het geeft ons de vrijheid en de aanvaarding om ​​vrouw te zijn in al onze schakeringen, emoties en gedaanten. 

Maak een afspraak voor een individuele sessie via telefoon of email: +32 486 275 193
movinginside2017@gmail.com

Elke vrouw is eigenlijk vier vrouwen, zegt Miranda Gray. Ze heeft het hier over de vier archetypes van de vrouw die van oudsher gerelateerd worden aan de fasen binnen onze cyclus: de maagd, de moeder, de tovenares en de wijze vrouw. Deze fasen vinden we ook in het groot terug in ons hele leven. De Blessing blaast basisenergieën letterlijk nieuw leven in. Onderdrukte of slapende aspecten van het universeel vrouwelijke worden weer in je wakker. Op die manier kan er een fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans ontstaan in de menstruele cyclus.

En niet alleen in de menstruele cyclus! De seizoenen die we doorlopen in het leven zijn dezelfde als de maandelijkse fasen maar dan op grotere schaal of langere termijn. Zo helpt de Womb Blessing vrouwen van alle leeftijden, met en zonder womb of menstruele cyclus, om te groeien in zelfaanvaarding en zelfliefde. 

De blessing is niet alleen een zegening van de baarmoeder of schoot, maar van de drie energetische centra van de vrouw. De baarmoeder is het middelpunt van onze relatie met de aarde en de wereld, het centrum voor intimiteit, creativiteit, sensuele seksualiteit en vrouwelijke spiritualiteit. De womb is ook wel gekend als de ‘cauldron’ of de heilige graal. Het tweede energiecentrum dat in de blessing aan bod komt, is het hart of de ‘chalice’, verbonden met de borsten en handen. Het omvat de kwaliteiten van volheid en vrijgevigheid, onzelfzuchtige en onvoorwaardelijke liefde. Het derde centrum is de hypofyse in de hersenen, ook wel de ‘ster’ genoemd. Het reguleert de hormonen en het bewustzijn.

Ikzelf heb in 2017 mijn eerste Womb Blessing van Miranda Gray ontvangen tijdens mijn level 1 opleiding tot Moon Mother. SIndsdien is Moving Inside Moving Insight ontstaan en ga ik voluit voor mijn missie. Ondertussen ben ik al een aantal jaren een Advanced Moon Mother en geef ik met liefde en toewijding de blessing door.  Omdat ik zelf zoveel baat heb gehad van haar effecten!

 

Womb Blessing

  • brengt heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
  • maakt slapende en onderdrukte aspecten wakker van de vier archetypen van de vrouw zodat je authentieke vrouwelijke natuur kan openbloeien
  • energetiseert en heelt de drie belangrijkste vrouwelijke energiecentra: hoofd, hart en womb
  • ruimt oude patronen en blokkades op
  • heelt diepe patronen uit het verleden en de voorouderlijn
  • activeert de womb, beschermt haar tegen uitputting en brengt heelheid
  • zorgt voor gronding en versterkt de verbinding met Moeder Aarde
  • brengt self-empowerment en een gevoel van vrede, zelfaanvaarding en zelfliefde
  • wekt een dieper bewustzijn op van de Sacred Feminine binnen in jezelf en in je leven

In deze video legt Miranda Gray zelf uit wat de Womb Blessing is.

Maak een afspraak voor een individuele sessie via telefoon of email: +32 486 275 193
movinginside2017@gmail.com

Maak een afspraak voor een individuele sessie via telefoon of email: 
+32 486 275 193
movinginside2017@gmail.com

Boek je graag een individuele sessie?

Wil je deelnemen aan een event?

Heb je nog vragen of opmerkingen stuur gerust een mailtje.

7 + 8 =

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en avonturen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

 

Moving Inside, Leuvenselaan 475, 3300 Tienen, Belgium, +32 486 275 193