Womb Blessing®

Female Energy Awakening

De Womb Blessing® geeft je een onstuitbare stimulans om te leven volgens jouw unieke vrouwelijke essentie.

Elke vrouw is eigenlijk vier vrouwen, zegt Miranda Gray. Ze heeft het hier over de vier archetypes van de vrouw die van oudsher gerelateerd worden aan de fasen binnen onze cyclus en in brede zin ook aan de fasen binnen ons leven. De Blessing blaast deze archetypes of basisenergieën letterlijk nieuw leven in. Onderdrukte of slapende aspecten van het universeel vrouwelijke worden weer in je wakker. Op die manier kan er een fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans ontstaan in de menstruele cyclus.

En niet alleen in de menstruele cyclus! De seizoenen die we doorlopen in het leven zijn dezelfde als de maan(de)lijkse fasen maar dan op grotere schaal of langere termijn. Zo helpt de Womb Blessing vrouwen van alle leeftijden, met en zonder womb of menstruele cyclus, om te groeien in zelfaanvaarding en zelfliefde.

De Womb Blessing® is een energetische heling die je terugbrengt tot je authentieke vrouwelijkheid. Ze is in het leven geroepen door Miranda Gray, internationaal gerenommeerde healer, auteur en teacher op het vlak van het ontwaken van vrouwelijke energie. Female Energy Awakening is ook de titel van haar bekendste boek en een absolute aanrader voor elke vrouw die zichzelf, haar cyclus en haar dans door het leven beter wil begrijpen. Overal ter wereld worden vrouwen opgeleid tot het geven van de Womb Blessing: de Moon Mothers. Ik ben een Advanced Moon Mother en geef met liefde en toewijding de blessing door. Omdat ik zelf zoveel baat heb gehad van haar effecten!

De Womb Blessing

  • brengt heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
  • wekt een dieper bewustzijn op van de Sacred Feminine binnen in jezelf en in je leven
  • maakt slapende en onderdrukte aspecten wakker van de vier archetypen van de vrouw zodat je authentieke vrouwelijke natuur kan openbloeien
  • energetiseert en heelt de drie belangrijkste vrouwelijke energiecentra: hoofd, hart en womb
  • ruimt oude patronen en blokkades op
  • heelt diepe patronen uit het verleden en de voorouderlijn
  • activeert de womb, beschermt haar tegen uitputting en brengt heelheid
  • grondt en centert vrouwen in de aarde en versterkt de verbinding met Moeder Aarde
  • brengt self-empowerment en een gevoel van vrede, zelfaanvaarding en zelfliefde

Wij koppelen de Womb Blessing meestal aan een massage of een womb steam sessie. We beginnen steeds met een intakegesprek bij een kop thee.

Maak een afspraak voor een individuele sessie: movinginside2017@gmail.com of 0486 275 193

Getuigenis Anja DK:

Het is altijd aangenaam vertoeven bij Mieke. Steeds ontvangt ze je hartelijk zodat je je meteen welkom voelt. Ze luistert met heel haar wezen naar je en neemt tijd om er te zijn. Dan wordt je ondergedompeld in een ritueel. Miekes warme, aangename stem begeleiden je naar het diepere, hogere, mystieke. Er zijn zoveel dingen die we vergeten zijn over “vrouw zijn” omdat onze moeders het niet kenden en het dus niet doorgegeven hebben. Mieke heeft sinds lang ontzettend veel kennis en ervaring opgebouwd. Ze blijft bijleren. Want het leerproces stopt nooit. Ze heeft vrouwen van alle leeftijden nog zoveel te bieden. Ik vertrouw haar en voel me veilig bij haar. Tot gauw weer, Mieke.”