Womb Steam

Peristeam Hydrotherapy of Womb Steam is een therapeutische sauna met zorgvuldig uitgekozen kruiden specifiek voor de vrouwelijke schoot. De warme stoom dringt zacht door in de yoni – Sanskriet voor bekken, vulva, vagina, baarmoeder en eierstokken. Dit vrouwenritueel verzacht, verstevigt en brengt opnieuw vitaliteit in het sacrale deel van je lichaam. Het is een milde, doeltreffende en krachtige manier om met natuurlijke middelen het welzijn van baarmoeder en bekken bij te staan. Je voelt je meer verbonden met je lichaam, je vrouwelijke identiteit krijgt een boost en tegelijk ervaar je een diepgaand gevoel van rust. Zelfs bij een enkele keer stomen zijn deze effecten merkbaar! Lees meer: Individual Womb Steam Session, Womb Steam Ritual, About Womb Steam

 

Medische disclaimer

Raadpleeg je arts of therapeut als je gezondheidsklachten hebt. De informatie op deze website is in geen geval een vervanging voor de informatie die door een arts of therapeut wordt verstrekt.

Aansprakelijkheid

Het gebruik of de toepassing van informatie van Moving Inside door bezoekers is volledig voor de verantwoordelijkheid en het risico van de gebruiker. Moving Inside sluit elke aansprakelijkheid uit voor eventuele schade, directe en indirecte, uit welke hoofde dan ook ontstaan, voortvloeiende uit of verband houdende met het gebruik van informatie, producten of diensten die worden aangeboden via Moving Inside.