Healy

Over

De Healy is een klein apparaat met een grote verdienste. Het bevat programma’s met frequenties voor de ondersteuning van organen, meridianen, hormonen, gewrichten, slaap, ontspanning en meer. De frequenties zorgen voor celoptimalisatie, zodat er weer balans kan ontstaan op verschillende gebieden. De Healy is de opvolger van de Timewaver, die al meer dan 15 jaar wordt gebruikt in onder andere ziekenhuizen. 

Hoe werkt het? De Healy wordt op de kleding gespeld voor een algemene behandeling. Of de Healy wordt op het lichaam aangesloten via polsbandjes, oorclips of plakelektrodes voor de verlichting van specifieke pijnlijke plekken op het lichaam. Vervolgens worden er frequenties (elektrische stroompjes) naar bepaalde plekken in het lichaam gestuurd.

De Healy is erkend door de westerse geneeskunde voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen als depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. 

We beginnen onze individuele sessie meestal met een analyse van je bio-energetische balans en meridianen en laten dan een programma met helende frequenties lopen voor wat op dat moment je balans sterker kan maken op fysiek, energetisch en emotioneel vlak. 

Maak een afspraak voor een individuele sessie via telefoon of email: +32 486 275 193
movinginside2017@gmail.com

Maak een afspraak voor een individuele sessie via telefoon of email: 
+32 486 275 193
movinginside2017@gmail.com

Boek je graag een individuele sessie?

Wil je deelnemen aan een event?

Heb je nog vragen of opmerkingen stuur gerust een mailtje.

4 + 3 =

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en avonturen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

 

Moving Inside, Leuvenselaan 475, 3300 Tienen, Belgium, +32 486 275 193