Testimonies

Lien VE:

“Dit vrouwenritueel met kruidenstoom heeft voor mezelf mijn cyclus weer in orde gezet (3 jaar na de geboorte van Anna!!) en mijn bekken verder geheeld, want dat deed al die tijd pijn. Omdat ik zelf baat had bij de womb steaming en omdat ik denk dat we ons als vrouwen sowieso meer mogen verenigen rond ons vrouw-zijn, organiseer ik nu een steaming sessie bij mij thuis.”

Irini Hara:

“Emmi and Mieke are a magical blend of softness and strength, powerful and compassionate leadership, wisdom and pure love, able to guide us in the deep realm of our human wounds to rise as high as the Divine only can aim. They understand the language of the wisdom keepers of the past and sing to us the light and warmth of their heart, radiating the confidence and awareness of their wombs.” (Irina)

What a powerful, transformational retreat! What an amazing group of aware, awake women, ready to step into their power!

Diving Deep, Rising High, Belgium. My heart is full and I feel blessed.”

Anonymous:

“One of the most nurturing things I have done for myself! Not only the structure and setting and space but the whole guidance and support was strengthening. Every woman must dive deep and rise high!”

Renske H.:

“Moving Inside your Inner Woman heeft mij de sleutel gegeven om een persoonlijke doorbraak te beleven. Mieke heeft de workshop op zo een manier aangeleid dat ik tot een diepere laag in mijn bewustzijn kon komen. Tijdens het dansen van één van de vrouwelijke archetypes heb ik een stukje van mezelf teruggevonden dat ik jaren geleden ben kwijtgeraakt, en heb ik dat opnieuw kunnen integreren. Het was alsof zich een spontane sjamanistische heling voordeed door het inzicht dat ik kreeg. Vanaf dat moment kon ik uit een negatieve cyclus stappen met betrekking tot het moederschap en mijn rol draaien. Door het integreren van een aspect van het archetype van de maagd, kwamen de andere energieën in een andere balans. Het effect was instant en duurt tot de dag van vandaag. Als ik dit een dag van tevoren had gelezen had ik niet eens geweten wat er precies bedoeld werd, en zelfs nu ik het zelf beleefd heb kan ik het niet goed in woorden uitdrukken, maar het duidelijkste is het als ik naar mijn dagdagelijkse flow kijk, en naar mijn gevoel over mijn rol in het leven. Het “klopt” nu. Mieke, dankjewel voor je mooie workshop en de bijzondere kans die je mij gegeven hebt.”

Lieve V.:

“Nogmaals duizendmaal dank voor je overgave, intensiteit en liefdevolle waarachtigheid. Ik heb de indruk dat er iets veranderd is in mijn omgaan met mensen en dingen. Ik ben nog voorzichtig maar de combinatie van verhalen, rituelen en meditaties hebben van mij een krachtigere vrouw gemaakt. Empowered, zo voel ik me.”

Elke VdB:

“Het was een “heerlijk-warm-bad” ervaring om bij jullie vorige zaterdag ( 16/9) te gast te zijn in Inner Woman. Jullie werk geschiedt vanuit een groot hart! Een perfecte combinatie van Innerlijk Transformatiewerk en Samenzijn, wie we ook zijn..,

Anja DK

“Het is altijd aangenaam vertoeven bij Mieke. Steeds ontvangt ze je hartelijk zodat je je meteen welkom voelt. Ze luistert met heel haar wezen naar je en neemt tijd om er te zijn.Dan wordt je ondergedompeld in een ritueel. Miekes warme, aangename stem begeleiden je naar het diepere, hogere, mystieke. Er zijn zoveel dingen die we vergeten zijn over “vrouw zijn” omdat onze moeders het niet kenden en het dus niet doorgegeven hebben. Mieke heeft sinds lang ontzettend veel kennis en ervaring opgebouwd. Ze blijft bijleren. Want het leerproces stopt nooit. Ze heeft vrouwen van alle leeftijden nog zoveel te bieden. Ik vertrouw haar en voel me veilig bij haar. Tot gauw weer, Mieke.”