Female Flow 101

Female Flow 101 is een basiscursus van één dag voor alle vrouwen die praktische en oude methoden willen leren om goed voor zichzelf te zorgen tijdens alle fasen van hun menstruele cyclus. Hoe kunnen we onze maan-stonden inzetten om onze vitaliteit, schoonheid en levensduur te verhogen? Hoe kunnen we menstruatiegerelateerde symptomen tegen te gaan? In deze workshop verbinden we westerse en oosterse visies op zoek naar de positieve aspecten van je vrouwelijke cyclus.

Je menstruatie is een tijd voor reiniging, een kans voor je lichaam om te rusten en afvalstoffen te verwijderen die je niet langer dienen. Een waardevolle tijd! Deze cursus dient als een leidraad om terug in het ritme van uw maandstonden te komen, zodat je de volledige reiniging op alle niveaus kunt ondersteunen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Tijdens deze dag kom je tot een beter begrip van de fysieke en energetische processen die zich afspelen, je krijgt life-style tips en lekkere recepten mee, je maakt kennis met de archetypes en de innerlijke seizoenen die verbonden zijn met onze cyclus en last but not least: je leert een aantal traditionele gebruiken en rituelen om je cyclus met positieve intentie te ondersteunen.

In deze dagworkshop leer je:

  • Hoe je menstruatiecyclus verbonden is met de natuur.

  • Welke de 4 ritmes of innerlijke seizoenen van je cyclus zijn: de fysieke veranderingen en archetypische duiding bij elke fase.

  • Beste lifestyle tips en voedingsadvies voor elke fase, met recepten!

  • Hoe je kan afstemmen op je cyclus voor optimale gezondheid, vitaliteit en overvloed aan energie.

  • Rituelen en traditionele gebruiken voor elke fase.

Dagseminarie van 10u tot 17u. 

Datum: 11 november 2019

Plaats: Leuvenselaan 475, Tienen

Prijs: 75 eu.
Kom je met 2, dan krijg je 5 eu korting pp.
Betaal je één maand vooraf: 65 eu

Breng iets mee om te schrijven.
Je krijgt een handout mee naar huis.

Inschrijven via movinginside2017@gmail.com

 
Female Flow wordt gegeven door Mieke Anthuenis, Mieke is Advanced Moon Mother opgeleid door Miranda Gray, Womb Awakening Facilitator opgeleid door The Fountain of Life, Vaginal Steam Facilitator opgeleid door het Peristeam Hydrotherapy Institute. en sjamane bij de Belgische School voor Sjamanisme.