Introductieweekend Hedendaags Sjamanisme

83067203_2472505782878553_300199578127302656_o

 

AFGELAST WEGENS CORONAVIRUS

In samenwerking met de Belgische School voor Sjamanisme

In dit weekend worden je lichamelijke en innerlijke zintuigen verscherpt en krijg je een vleugje oeroude kennis aangereikt op een hedendaagse manier. Via een aantal sjamaanse rituelen leer je om in trance te raken. Zo kom je in contact met de wereld van de spirits. Dit laat je toe tot diepere lagen van je fysieke en emotionele bewustzijn door te dringen. Deze herkenning van wat er altijd al in jou aanwezig is, geeft voldoening en een diepgevoelde rust. Dit weekend willen we met een mengeling van nieuwsgierigheid, respect, humor en open geest de grenzen tussen het materiële en het spirituele bewustzijn aftasten.

Tijdens dit weekend maak je kennis met een aantal methoden die overal ter wereld tot de core van het sjamanisme behoren:

Zuiveringsritueel
Een eenvoudige techniek om de aura te zuiveren en je eigen heilige ruimte te betreden

Trance-inductie
Tijdens een trance-inductie maken we contact met een lichte vorm van trance. Door in diepe ontspanning te luisteren naar de beelden en verhalen van ons energetisch lichaam en onze andere zintuigen open te stellen, komen we in een specifieke vorm van bewustzijn die aanleunt bij de toestand van een trance.

Divination
Hoe kunnen we uit de eigenschappen van een steen, een tak of een ander stukje natuur duidelijkheid krijgen over de zaken die ons mentaal en emotioneel bezig houden.

Medicijnwandeling

Wat kan de natuur ons leren over onszelf? Hoe kunnen we de tekens uit de natuur ontcijferen en persoonlijke boodschappen uit de natuur halen?

Reis naar de onderwereld en contact met de spirits

Wat is de onderwereld en hoe reis je ernaar toe? Hoe kom je in contact met de aanwezige spirits en wie of wat zijn spirits?

Ontmoeting met je krachtdier

Ons persoonlijk krachtdier is één van onze sterkste bondgenoten wanneer we de wereld van de spirits betreden. We leren hoe we het kunnen oproepen, wie of wat het is en wat het ons te bieden heeft.

Sjamanisme wolf & maan

Praktisch 

Zaterdag 28 zondag 29 maart 2020

Zowel op zaterdag als zondag van 9:30 tot 17:30 uur, zonder overnachting

Waar:

CambiArte, Hoogstraat 54, 3360 Bierbeek

Meebrengen:
Deken, warme en losse kledij, yogamatje of matrasje om op te liggen, oogmasker of sjaal om je ogen af te dekken, wandelschoenen en regenjas en indien in bezit: trom of ratel.

Begeleiding:
Lichthart “Stella” Peeters en Mieke Anthuenis

Informatie en inschrijving:

Sjamanisme maan & wolf